házias ízek, finom ételek

+36-20/255-4977

Add le rendelésed akár telefonon!

Aktuális heti menünk

Add le rendelésed online!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

E tájékoztatás kiadója, egyben az Adatkezelő:
Név: Papple & Papoy Kft.
Székhely és levelezési cím: 3146 Mátraterenye Gárdonyi Géza utca 62.
Képviselő neve és telefonszáma: Venczel Diána +0620 223 2909
Adószám: 24934170-2-12
Cégjegyzék szám: 01-09-285751
Email cím: falatkabistro@gmail.com

A FalatkaBistro.hu oldalon elérhető internetes szolgáltatás igénybevételével
Ön az alábbi feltételeket elfogadja:

A. Röviden
Szolgáltatásaink igénybevétele során nincsenek rejtett költségek, ha fizetős egy szolgáltatásunk, azt mindig előre és egyértelműen jelezzük. Díjat utólag nem számítunk fel, így Önt nem érheti váratlan meglepetés. Szolgáltatásaink bankkártyás fizetés esetén azonnal, egyéb esetben a díj beérkezését követően aktiválódnak.

A Ön személyes adatait úgy kezeljük, mintha a sajátunk lenne, azt másoknak nem adjuk át csak egyértelmű beleegyezése után.

Az FalatkaBistro.hu menürendelés feladására szolgál. 

B. Fenntartjuk a jogot az alábbiakra:
– ha a megrendelés olyan körzetből érkezik, ahová a cégünk nem vállal kiszállítást, akkor megtagadhatja a megrendelt ételek kiszállítását. Ebben az esetlegesen befolyt összeget visszautaljuk a megrendelőnek

A FalatkaBistro.hu üzemeltetője fenntartják magának a változtatás jogát mind a weboldal, mind pedig az azon szereplő menük egyéb anyagok tekintetében.

C. Tudnivalók a fizetett szolgáltatásokról
A szolgáltatások igénybevétele térítés ellenében lehetséges (fizetni bankkártyával, banki utalással vagy személyesen készpénz, bankkártyával vagy étkezési utalvánnyal a futárnak lehetséges). Szolgáltatásaink bankkártyás fizetés esetén azonnal, egyéb fizetési módok esetén a befizetett díj megérkezése után tekinthetők megrendlnek.

Utólag semmilyen díjat nem kérünk! Esetlegesen előfordulhat, hogy a program hibásan számol. Ekkor a tévesen kiszámolt részt vagy visszautaljuk a megrendelőnek vagy kiszámlázzuk, hogy a megrendelés teljessé váljon.

D. A Felhasználó jogai és kötelezettségei
Felhasználó tudomásul veszi, hogy a honlapon megadott adatok tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik.

A FalatkaBistro.hu által szolgáltatott tartalmak kizárólag a vonatkozó jogszabályi keretek között használhatók fel. Tilos ezen tartalmak bármilyen eszközzel és/vagy formában történő másolása, átvétele, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele a FalatkaBistro.hu kifejezett, írásbeli hozzájárulása nélkül.

Felhasználó elfogadja, hogy az FalatkaBistro.hu e-mailt küld a regisztrációkor használt e-mail címére. Ezek a levelek tartalmazzák a megrendeléssel kapcsolatos információkat. Ezek az üzenetek nem minősülnek reklámnak, csupán a Felhasználó által megrendelt tételekről tájékoztatnak.

E. Megrendelés feladása
A FalatkaBistro.hu portálon menürendlés valósul meg. A kiválasztott ételek megadása után a rendelés leadása után emailt küldünk a felhasználónak a megrendelt tételekről és a fizetési lehetőségekről.
A weboldalon azonnal lehetőség van bankkártyás fizetésre, ahol a BORGUN rendszerében a B-Payment fizetési szolgáltatással rendezheti számláját.
A fizetési link emailben is kiküldésre kerül. Az email tartalmazza továbbá a többi fizetési lehetőséget is.
Ha a megrendelő bankkártyás fizetést választja, akkor a sikeres fizetésről a BORGUN fizetési szolgáltató küld emailt a sikeres vagy az esetlegesen sikertelen fizetésről.
A FalatkaBistro.hu SEMMILYEN bankkártyaadatot nem kap meg a fizetési szolgáltatótól, azt nem tárolja. Kizárólag a fizetés kimeneteléről (sikeres/sikertelen/megszakított) kap értesítést. 

A rendeléssel kapcsolatos időpontok
A FalatkaBistro.hu napi menü kiszállítást szolgáltat. Ebédrendelés hétköznap az ételkiszállítást megelőző nap 12 óráig. Minimum rendelés naponta 850 Ft. Hétfői rendelést péntek 14 óráig tudja leadni. Levest, desszertet vagy savanyúságot csak menüben vagy főétel mellé rendelhet. Ha levest menün kívül szeretne, akkor annak ára: kisadag A/B: 400/470 Ft, nagyadag A/B: 570/670 Ft. Desszert: 330 Ft, Savanyúság: 230 Ft. Kiszállítási területünk: XIV. (csak a Mexikói útig), XV., XVI., XVII. kerület és Csömör. Az ételek kiszállítása 8:30 és 13:00 óra között történik. Az ételek mögött található számok a bennük előforduló allergén összetevőket jelzik. Az oldalon található ételnevek mögött számok szerepelnek, melyek az allergén anygok kódjai. Az allergén anyagok listáját itt tudja megnézni

F. Adatkezelés
A FalatkaBistro.hu tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő jogokat, és eleget tesz az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú rendeletének (2016. április 27.), amely a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról rendelkezik (általános adatvédelmi rendelet, GDPR). Bővebb információért kérjük tekintse meg Adatkezelési Tájékoztatónkat!

A kezelt adatok köre
A FalatkaBistro.hu oldal használatához az alábbi személyes adatokat kérjük megadni: név, e-mail cím, telefonszám, kiszállítsi cím, számlázási adatokat.
A FalatkaBistro.hu kizárólag abból a célból kezel személyes adatokat, hogy a szolgáltatást biztosítsuk és hogy megfelelő, színvonalú kiszolgálást végezzünk.

A FalatkaBistro.hu a személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek. A személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

G. Védjegyoltalom és szerzői jog
A FalatkaBistro.hu weboldala, az azon megjelenő valamennyi információ, képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag a domain tulajdonosa (Papple & Papoy Kft. ) kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

H. Felelősség kizárása
A FalatkaBistro.hu weboldalon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért, esetleges módosulásáért felelősséget nem vállalunk. Az oldalakon feltüntetett valamennyi információ felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

A FalatkaBistro.hu és üzemeltetője semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználók által használt keresési paraméterek és a feladott megrendelések alapján összefoglaló tanulmányokat, elemzéseket készítsen. A weboldal Üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a weboldal bármely részét tetszőlegesen átalakítsa, megszüntesse, vagy kiegészítse, illetve a szolgáltatást részben, vagy egészében megszüntesse.

I. Számlázás
A FalatkaBistro.hu alapesetben a megrendelt étel kiszállításakor adja a számlát.

J. Díjak és szolgáltatások
A FalatkaBistro.hu fenntartja a jogot az általa megadott díjtételek egyoldalú módosítására. Ezeknek mindig egyértelmű időpontja lesz. A módosított feltételek /díjszabások közzétételének időpontja utáni megrendelésekre vonatkoznak csak, az azt megelőző megrendelések esetén a megrendelt időszak lejárta után lépnek csak életbe.

Az árak változtatását minden esetben egyértelműen feltüntetjük portálunkon.

K. Elállás joga, lemondási feltételek
A megrendelt ételeket lemondani a kiszállítást megelőző nap 12 órájáig lehet! Lemondás esetén az esetlegesen elutalt vagy bankkártyával kifizetett összeget maximum 10 munkanapon belül visszafizetjük a megrendelőnek.(45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján)

L. Panaszkezelés, visszafizetés
Amennyiben minőségi illetve szolgáltatásbeli kifogása van (közös egyeztetés után), gondoskodunk az esetlegesen beérkezett összeg hiánytalan visszautalásáról. Visszautalás maximálás ideje 10 munkanap (közös egyeztetés lezárásától számítva).

M. Eljárás hibás ár esetén
Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt – hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek az ételt hibás áron átadni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron kap ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi megrendelés esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő kiszállítást. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.

N. Vonatkozó jogszabályok
A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);
45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;
19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

Jelen szabályzat 2020. január 1. napján lép hatályba.
Közzététel keltezése: 2020. január 1.

Kedves Vendégeink!

Telefonon csak december 23-án 12 óráig lehet rendelést leadni.

Január 5-én 8-12 óra között telefonos ügyeletet tartunk.
Köszönjük megértésüket!